Trenčianske Gastrocentrum opäť v prevádzke: Láka novou ponukou jedál a priestormi!

“Po skúšobnej prevádzke, v rámci ktorej sa žiaci pod vedením majstrov odborného výcviku pripravovali na tento veľký deň, dnes ikonické Gastrocentrum naplno otvorilo svoje brány pre verejnosť. Dlho očakávanú udalosť si nenechali ujsť ľudia z Trenčína i blízkeho okolia, ktorí hneď v prvý deň „ostrej“ prevádzky obsadili všetky stoly,” informuje Trenčiansky samosprávny kraj na svojej webovej stránke.

“Gastrocentrum netreba Trenčanom nejak zvlášť predstavovať, dennú obedovú ponuku využívali domáci dlhé roky. Preto sa správa o opätovnom spustení školského závodu SOŠ obchodu a služieb Trenčín rozšírila obrovskou rýchlosťou. Nové priestory, ale aj nová ponuka jedál bola tým, čo v prvý deň otvorenia lákalo starých aj nových zákazníkov. O obsluhu hostí sa v rámci praktického vyučovania starajú žiaci odborov čašník a hotelová akadémia, ktorí si takto overujú svoje nadobudnuté zručnosti,” pokračuje.

„Teraz je to hlavne o tom, že si musíme tých žiakov vychovávať, aby sa z nich stali profesionáli, či už v obsluhe alebo v kuchyni, povedala Katarína Križková, riaditeľka SOŠ obchodu a služieb v Trenčíne.

„Nachádzame sa v reštaurácii Pupilla, ktorá bude slúžiť na ponuku obedového menu, preto aj čas prevádzky je nastavený od 10.30 h do 14.00 h. Verejnosť si bude vyberať z ponuky 4 jedál, jedno bude celotýždenné a ďalšie tri sa budú meniť. Cena za menu je nastavená veľmi priateľsky, a to 7,50 eur vrátane polievky,“ vysvetlila riaditeľka.

“Hneď vedľa reštaurácie je počas pracovných dní od 10.00 h do 17.00 h otvorená cukráreň Pistor. V ponuke nájdete vlastnoručné výrobky žiakov z cukrárenskej dielne školy,” dodala župa.

zdroj: TSK

zdroj: TSK

Total
0
Shares
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Related Posts